OmAgroSmart.jpg

Om AgroSmart

AgroSmart er automatisert og skreddersydd regnskap for bønder.

Regnskapsføringstjenesten AgroSmart gir deg profesjonell rådgiving, digitalisering av alle bilag, og stor grad av automatisk bilagsflyt og kontrering. AgroSmart er tilgjengelig for alle TINEs medlemmer. 

AgroSmart er neste generasjon regnskapsføring, hvor digitalisering og automatisering gir løpende regnskapsføring, og gjør det enklere for deg å godkjenne og betale fakturaer. Du har umiddelbar tilgang på alle tall, og regnskapsrapporter er tilgjengelige fortløpende hver måned.

Samtidig får du profesjonell rådgiving og oppfølging av ditt regnskap og budsjett, minimum hvert kvartal. Med TINE Mjølkonomi® kombineres økonomi- og produksjonsresultater og gir viktige måltall. Tjenesteinnhold og omfang skreddersys ut fra ditt behov og dine ønsker.

AgroSmart eies i fellesskap av Azets* (tidligere Visma Services Norge) og TINE SA.

*Visma Services har endret navn til Azets, som et resultat av salget av BPO-divisjonen fra Visma. Azets er et nytt selskap – men med en rik historie. Azets forenkler og støtter virksomheter i deres vekst og utvikler verktøy og gir råd som reduserer kostnader og styrker konkurransekraften for kundene. Azets vil fortsatt tilby den samme kompetansen og ekspertisen til deg innenfor regnskap, lønn og HR, bemanning og rådgivning."

Kom i gang nå!

Godkjenn faktura med 1 trykk på mobilen